Aanbevelingen

Wat anderen over Ellen Seerden zeggen

Tineke Admiraal Allround tekstschrijver Redacteur-verslaggever RTV NOF / PR en Communicatie Stichting Oud Dockum 

Ellen....waar te beginnen met jouw talenten te benoemen? Als je een rasechte alleskunner zoekt met hart voor organiseren (weergaloos vlekkeloos), communicatie (straight-up en helder), creativiteit (heerlijk, altijd vol originele ideeën), probleemoplossend vermogen (geen obstakel te groot of 'tante Ellen' regelt het in no time), humor en relativeringsvermogen, regelkracht op orkaansterkte, 'n netwerker met contacten zo groot als het telefoonboek en een vrouw met een heel groot, gouden hart. Zoek niet verder, Ellen is alles van dit, en meer. Wie met haar samenwerkt mag zijn/haar/hun zegeningen tellen, dan komt het goed.(Deze review komt voort uit onze samenwerking vanuit de actie 'Regenboogvlaggen voor Fryslân'. Toptijden voor de moeders en vaders, Sipke Jan en Mirka dankzij jou lieve Ellen. Dank je wel!)

Mirka Antolovic Directeur bij Tûmba

Moet er "actie in de tent komen", dan is Ellen de aangewezen persoon dit te organiseren, managen, voor (veel)publiciteit zorgen, mensen achter de broek aanzitten en alles wat nodig voor een goed resultaat. Ze denkt aan alles en is je altijd een stap voor.

Heleen Kerkhof gemeente Leeuwarden

Wie deze aanbevelingen leest, kan er niet omheen: Ellen is een veelzijdige ondernemende alleskunner met een scherp verstand, een groot hart en een zonnige instelling. Net zo thuis in marketing als in content management en management en van alles daaromheen. Of ze zich nu inzet voor hitec zonneboot of het Ljouwerter Skûtsje, haar eigen kadootjeswinkel tot het Vrijheidsontbijt, Ellen werkt doelgericht, flexibel, loyaal, vindingrijk en neemt vele klussen en zorgen uit handen. Ook in haar vrijwilligerswerk is ze op en top professional. Ongelofelijk maar: waar!

 Cora Hoekstra-Kist  Dutch Solar Challenge 2016

Ik heb Ellen leren kennen als een allround marketing professional met pit. Ik heb met haar samengewerkt in o.a. het Communicatieteam van Dutch Solar Challenge en was direct onder de indruk van haar kennis en bevlogenheid op het gebied van marketing en Social Media. Zij gaat enthousiast met opdrachten aan de slag en krijgt vrijwel alles voor elkaar. Ellen staat open voor nieuwe dingen, schakelt snel en is een zeer fijne collega om naast je te hebben. Zij is bijzonder loyaal en geeft 200% inzet. Ellen kan met haar flair iedere boodschap overbrengen en heeft nog heel veel meer in haar mars. Let maar op. 

 

 

 


Deel deze pagina

Neem contact op

Contact