Projecten

Dutch Solar Challenge 2016

De Challenge werd om de twee jaar georganiseerd en in 2016 ben ik als Content Marketeer aangesloten bij de communicatie club. De zonneboten race is voor techneuten, teamspelers en organisatorische talenten/studenten. De race richt zich op duurzaamheid, moed en inspiratie van elkaar. Duurzaamheid van de aarde is niet iets voor de toekomst, maar het gebeurt hier en nu!

De techneuten/studenten stelen je hart wanneer zij vol vuur en met veel passie vertellen over hun zonneboot. De kunst was voor mij om deze technische verhalen omtoveren tot mooie teksten voor o.a. de website en social media. Ik voelde de emotie bij het interviewen van de deelnemers voor de afleveringen van Dutch Solar TV. Elke dag sleutelen aan deze unieke boten. Het onderling vergelijken van technieken en het uitdokteren van de route. Het was niet allen voor de studenten een fantastische ervaring, maar ook voor mij. Vooral de start in Amsterdam door de grachten heeft op mij een diepe indruk gemaakt.

Zij is bijzonder loyaal en geeft 200% inzet. Ellen kan met haar flair iedere boodschap overbrengen en heeft nog heel veel meer in haar mars. Let maar op. Cora Hoeksma-KistDeel deze pagina

Neem contact op

Contact